Ave Esthetique, schoonheidssalon in Rotterdam

Ave-esthetique in Rotterdam is niet zomaar een schoonheidssalon.
Door onze specialistische schoonheidsbehandelingen waarbij wij huidverbeteringen doen of huidproblemen behandelen, zijn wij net dat tikkeltje specialer dan de traditionele schoonheidssalons.
Bij ons kun je terecht voor volgende behandelingen:

  ● Gezichtsbehandelingen
  Ontspanning, huidverbetering en/of vernieuwing)
  ● Fractional Needle Techniek
  ● Manicure en Gelnagels
  ● Pedicure
  ● Harsen
  ● Wimperextensions
  ● Wimperpermanent
  ● Massage
  ● D.A.S. ooglidcorrectie
  ● Cryotherapie Cryo
  ● Permanente make-up
  ● Mesoscience
  ● Spraytanning
  ● Tanden bleken

Ave Esthetique

Ave Esthetique is een schoonheidssalon in Rotterdam.
Het begon allemaal heel klein toen zaakvoerster Esther Bredewold in de Pannekoekstraat een kleine beautysalon oprichtte. Als jongste ondernemer van Rotterdam was ze zeer gemotiveerd. Hierdoor kon ze na drie jaar de zaak uitbreiden doordat er winkelruimte naast haar zaak vrij kwam.

Twee jaar later diende de volgende grote stap zich aan. Esther besloot een tweede filiaal te openen in Rotterdam zuid boven Zwembad Charlois. Daar konden ze grote groepen ontvangen die er een verwendag konden beleven.

Vijf jaar lang was Ave Esthetique daar gevestigd. Maar ondertussen was het tijd geworden voor een volgende stap. Sinds een tijdje is Ave Esthetique ook gevestigd in de Hoeksche Waard in het pand van de grootste sportschool uit de buurt, ook is er nu een vestiging in Oud-Beijerland. Hier kan Ave Esthetique nog vele jaren groeien.

Waarom kiezen voor deze schoonheidssalon in Rotterdam?

Ave Esthetique is niet zomaar een schoonheidssalon.
Esther Bredewold heeft zich jarenlang bijgeschoold en traint ook voortdurend haar team van schoonheidsspecialistes met de nieuwste technieken. Hierdoor kunnen zij de meest uiteenlopende behandelingen aanbieden.

Bij Ave Esthetique kun je genieten van verschillende zeer gespecialiseerde behandelingen. Esther en haar team willen immers dat je er op je mooist uitziet eenmaal je ons schoonheidssalon in Rotterdam hebt verlaten.

Het unieke aan deze schoonheidssalon is dat tegen een betaalbare prijs moeilijke behandelingen zoals cryotherapie en ooglidcorrecties kunnen plaatsvinden.
De schoonheidsspecialistes worden voor deze behandelingen continu bijgeschoold zodat je zeker kunt zijn van dat je een behandeling krijgt volgens de state of the art.

Kom vandaag nog langs

Wil je een mooie en gezonde huid? Kom dan gratis en vrijblijvend langs in een van Ave Esthetique haar filialen.

Onze schoonheidsspecialisten maken graag de tijd voor je. Op basis van de wensen die je aangeeft, suggereren zij de behandelingen die ze je kunnen geven.
Zo kom je op een eerlijke manier te weten hoe we van jou een diva kunnen maken.