Een ooglidcorrectie zonder operatie
bij Ave Esthetique

Bij Ave Esthetique kun je terecht voor een ooglidcorrectie.
“Moet dat niet geopereerd worden?” denk je nu misschien. Dat is gelukkig niet nodig. Bij Ave Esthetique kunnen we je oogleden makkelijk corrigeren zonder echt te opereren. Dit doen we aan de hand van een D.A.S. ooglidcorrectie.

Een D.A.S. ooglidcorrectie… wat is dat?

D.A.S. is de afkorting van Dermo Ablation Surgery. Dit is een revolutionaire technologie dat een plasma effect creëert door gebruik te maken van een lange golf radiofrequentie.
Zonder in je huid te snijden wordt je ooglid gecorrigeerd.
De behandeling is pijnloos en zonder verdoving. En dat is natuurlijk erg prettig.

Waarom kiezen voor een ooglidcorrectie
zonder operatie?

Door te kiezen voor de D.A.S. ooglidcorrectie hoeven we niet in je huid te snijden. Dat kan een hele opluchting zijn als je niet graag geopereerd wordt.
Concreet behandelen we de huid op een kleine schaal met plasma. Zonder direct contact met de huid te maken ontstaat er een boogje met geladen plasma die de huid op een puntsgewijze manier aanraakt. Hierdoor trekken de huidvezels onmiddellijk samen, wat zorgt voor een liftend effect. Een groot pluspunt van deze behandeling is dat ze tegelijkertijd zorgt voor een biostimulatie in de diepere huidlagen.
Met andere woorden deze ooglidcorrectie zonder operatie stimuleert de aanmaak van collageen en elastine vezels, waardoor samen met de herstructurering van het bindweefsel een extra boost wordt gegeven aan je huid.

Ook voor andere rimpelbehandelingen.

De D.A.S. ooglidcorrectie kan niet alleen gebruikt worden als een ooglidcorrectie zonder operatie. Deze behandeling is ook uitermate geschikt voor vele andere rimpelbehandelingen.

Heb je behoefte aan advies over hoe je het beste jouw rimpels aanpakt?
Kom dan vrijblijvend langs in één van de filialen van Ave Esthetique in Rotterdam. In onze schoonheidssalons staat een team van ervaren schoonheidsspecialisten voor je klaar.
Zij heten je van harte welkom en beantwoorden met plezier al je vragen om er mooier uit te zien.

Sommige van onze schoonheidsspecialisten zijn experten in rimpelbehandelingen en ooglidcorrecties. Zij zullen je alle geheimen verklappen achter deze behandeling.
Zo ben je er zeker van dat we je geen blaasjes wijsmaken.
Maak vandaag nog een eerste, vrijblijvende afspraak in één van onze filialen.